

ETTER TO ÅR MED UTVIKLING LANSERER VI OMBU VÅKEN!
OMBU er utviklet som et opprør mot manglende innovasjon blant energidrikkene, hvorfor fantes det ikke en sunn og naturlig energidrikk? Vi har blitt mer opptatt av hva vi får i oss, og det mangler ærlige, sunne og nyttige alternativer i norske drikkevarehyller. Dette ønsket vi å gjøre noe med, og bestemte oss for å ta saken i egne hender. OMBU er en sunn og digg drikk som gjør deg våken, noe du kan drikke med god samvittighet. Debio-godkjent økologisk og laget av asiatisk grønn kombucha-té. Helt sukkerfri og uten kunstig søtning. Ingen fargestoffer. Ingen konserveringsmidler. Ingen e-stoffer. Null tull og bare god energi.
GODE INGREDIENSER. GODE SMAKER. GODT FOR KROPPEN. GOD ENERGI.
Hvordan gjør ombu deg våken?
For å gjøre deg våken har vi brukt nøye utvalgte ingredienser fra naturlige kilder. OMBU inneholder omtrent en kaffekopp med koffein, og koffeinet vi bruker er ekstrahert fra grønne kaffebønner. I tillegg har vi lagt til Acerola, som er en frukt fra Amazonas i Sør-Amerika. Den er en av naturens største kilder til vitamin C, og drikker du én OMBU har du faktisk dekket halve dagsbehovet ditt.


Kort om kombucha:
Kombucha er en drikk laget av fermentert te (vi bruker grønn japansk Sencha-té), sukker og kombucha-kultur. Den nøyaktige opprinnelsen til kombucha har blitt tapt med tiden, men vi vet at den daterer minst to tusen år tilbake i tid, mest sannsynlig til Kina under Tsin dynastiet der den var kjent som «The Tea of Immortality».
Kombucha lages ved å blande sukker, kombucha-kultur, té og vann i en beholder, og deretter la denne fermentere i noen uker. Når kombucha-kulturen, også kalt scobyen «spiser» opp sukkeret produseres det en rekke organiske syrer, vitaminer, aminosyrer og enzymer. Vi varmer vår kombucha opp til 70 grader etter den har blitt tappet på boks for å være trygge på at den ikke inneholder noen uønskede mikroorganismer, men OMBU inneholder fremdeles det viktigste fra fermenteringen: organiske syrer, vitaminer og antioksidanter.
Visste du: scoby høres kanskje ut som et søtt kallenavn, men det står faktisk for «Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast».
Lær mer om våken-serien
Her finner du Ombu